Заява щодо об'єкту RGL001-UA-20201203-12547

Ідентифікатор заяви реєструRGLR001-UA-20211209-19181

Посилання на об'єкт реєструRGL001-UA-20201203-12547

Опис заявиПросимо розглянути питання включення до Переліку другого типу - нерухоме майно - Будівля житлового будинку мірошника, загальною площею 244,5 м2 (корисна площа 193,4 м2), яка розташована: за адресою: Запорізька область, м.Василівка, вул. Соборна, № 18 та є комунальною власністю Василівської міської ради Запорізької області
Бажаний строк оренди – 2 роки 11 місяців.
Цільове призначення - Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, інші установи і організації, діяльність яких фінансується за рахунок державного бюджету.
Обґрунтування доцільності включення майна до Переліку другого типу:
Запорізький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки фінансується з Державного бюджету та дане приміщення необхідне для розташування призовної дільниці та здійснення службової діяльності Василівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
(згідно зі ч.1 чт. 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» маємо право на отримання в оренду комунального нерухомого майна без аукціону)
Контактні дані:
адреса: 69063, м.Запоріжжя, пров.Тихий, буд.7
телефон: 0617641218, E-mail: barazh@etalon.dod.ua.
Діючим Примірним договором оренди передбачена сплата авансових внесків за оренду комунального майна у розмірі двох місячних орендних плат та забезпечувальний депозит у розмірі двох місячних орендних плат, але в будь-якому разі у розмірі не меншому, ніж розмір мінімальної заробітної плати станом на перше число місяця, в якому укладається договір оренди та сплачується даний платіж до або в день підписання договору оренду.
Враховуючи те, що наша установа фінансується з Державного бюджету, а також відсутність коштів у кошторисі на сплату даних платежів, просимо при затвердженні на сесії міської ради умов оренди та проєкту договору розглянути питання не застосування авансових внесків та забезпечувального депозиту для нашої установи.

Додатки:

Копія довідки № 89/20 з відомчого обліку МО України в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань на 1 арк.
Копія довідки про взяття на облік платника податків, відомості щодо якого не підлягають включенню до ЄРД на 1 арк.
Копія повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску на 1 арк.

На паперових носіях заява та додактки до неї буде надано до загального відділу Василівської міської ради Запорізької області разом з установчими документами

Тип заявиЗаява про включення до переліку

Дата публікації09-12-2021 / 17:02